Werkplaats (of onderhoud en reparatie)

onderhoudIn onze werkplaats beschikken we over de modernste apparatuur, zodat wij u met elk probleem kunnen helpen. Onze geavanceerde computertester is volledig op uw BMW / MINI afgestemd. Hierdoor kunnen wij snel een juiste diagnose vaststellen, en kunnen wij snel en trefzeker (dus goedkoper) tot reparatie over gaan.

Onze professionele en ervaren monteurs staan u graag persoonlijk te woord. Wij werken met originele kwaliteit onderdelen zodat de betrouwbaarheid van uw BMW of Mini gewaarborgd blijft.

BMW en Mini automobielen geven zelf aan wanneer deze onderhoud nodig hebben. Via sensoren verzameld uw auto doorlopend gegevens over de status van slijtage- onderdelen. Hierdoor is de servicebehoefte steeds in beeld en hoeft u niet eerder dan nodig naar de werkplaats.

Wij beschikken over de onderhoudsschema’s welke BMW en MINI voorschrijven. Onderhoud u de auto volgens dit schema , dan gaat de auto langer mee, en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig de weg op gaat.

Worden tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties geconstateerd, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

werkplaats2